Juan José Javaloyes habla sobre el amor y llena el Club Trasmall

El pasado sábado 10 de noviembre el Club juvenil Trasmall acogió una conferencia a cargo de Juan José Javaloyes titulada “Existo para hacerte feliz”, a la que acudieron casi un centenar de personas. El Doctor Javaloyes, experto en temas de educación, de orientación familiar y matrimonial. habló sobre pautas y comportamientos para mantener una relación matrimonial duradera y feliz y sobre cómo transmitir esta idea a los hijos.  

Conferencia de Juan José Javaloyes

El sábado, 10 de noviembre, Juan José Javaloyes, Doctor en Pedagogía y experto en temas de calidad educativa, orientación familiar  y matrimonial impartirá una conferencia en el Club Trasmall titulada “Existo para hacerte feliz”, a las 20 h.

Èxit en la 1a Jornada Esportiva

El passat diumenge 21 d’octubre el Club Trasmall va celebrar la Primera Jornada Esportiva al Complex Educatiu de l’antiga Universitat Laboral,  amb la col·laboració del Consell Esportiu de Tarragona. Unes 30 noies van gaudir de les magnífiques instal·lacions amb jocs esportius, acompanyades de les seves famílies i del bon temps!

1a JORNADA ESPORTIVA CLUB TRASMALL

El proper diumenge, 21 d’octubre, t’esperem al Complex Educatiu del Tarragonès (Antiga Universitat Laboral) per participar i gaudir de la 1a Jornada Esportiva del Club Trasmall.

Després de la Missa de diumenge al Club Trasmall, ens traslladarem al Complex Educatiu on es desenvoluparan tots els jocs i les activitats esportives a partir de les 11 h. Després de dinar als menjadors de les instal.lacions (cadascú porta el seu menjar) hi haurà un taller de malabars i jocs cooperatius amb paracaigudes.

Horari i informació de la jornada: jornadaesportivaclubtrasmall

Plànol de les instal.lacions:

Convivència amb la G2005 a Torreciudad

Del 5 al 7 d’octubre les de 2on d’ESO han estat a Torreciudad a la convivència de la G2005!!

Les noies han pogut conèixer moltes noves amigues i han estat resant al Santuari de Torreciudad davant la Mare de Déu. També van apropar-se a la població d’Alquézar per conèixer-la i gaudir dels paisatges.

Volem repetir !!

Vetlla al Senyor

El proper 4 d’octubre a partir de les 20’30 h. tindrem una estona de Vetlla al Senyor a l’oratori del Club Trasmall. És una bona ocasió per demanar i deixar el nou curs en mans del Senyor. Animem també a les famílies a passar una estona a l’oratori.

Us esperem !!

Can Bajona

Les petites de Trasmall van passar uns dies a la muntanya plens d’activitats i molta diversió

El Mirador

Les de 6è i 1er d’ESO van passar uns grans dies d’aventura i convivència al Mirador.

Camp de Treball a Fàtima

Aquest estiu les nenes de 2n d’ESO han anat de voluntariat a Fàtima! A més del camp de treball, han tingut temps de fer turisme, visitar ciutats, menjar gelats i molt més

GUANYADORES DEL PRIMER PREMI ALS SCKETCH 2018

Les artistes de Trasmall han guanyat el PRIMER PREMI als Sketch 2018, amb el musical El Zorro! Després de tantes tardes dedicades a assajar, no podia sortir millor. Enhorabona a totes les nenes de Trasmall que van participar en aquest espectacle.

Aquest és el segon any que participem al festival dels Sketch a València. Tant les nenes com les monitores han dedicat hores i esforç. Però, sobretot, il·lusió i ganes!! Gràcies a això, hem aconseguit guanyar el primer premi juvenil del festival.

Després dels nervis passats ho celebrem amb ganes i alegria per haver après el més important: totes juntes, fent pinya, es poden aconseguir uns grans resultats. VISCA TRASMALL!