Activitats de divendres al Club Trasmall

Les nenes de 3er i 4rt fan manualitats i demostren les seves habilitats amb les mans. El passat divendres van fer uns angelets que van quedar molt bé !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També les nenes de 5è i 6è participen en el taller de cuina, on reben una convidada que els hi ensenya receptes de cuina. Amb molta imaginació i creativitat gaudeixen molt el.laborant-la!!

 

cof

Xerrada sobre “Aprende a perdonar”

El proper divendres, 22 de febrer, Mn Albert Penella oferirà una xerrada al Club Trasmall sobre el perdó i com perdonar. De 18’45 h a 1945 h.

Esteu totes convidades !!

Ganadoras del Concurso de felicitaciones de Navidad

En el Club Trasmall ya hemos recibido y valorado todas las felicitaciones de Navidad que nos habéis enviado este año para participar en el Concurso. ¡¡ Muchas gracias a todas por participar !! La ganadora puede pasar por el Club para recoger su premio.

El jurado, después de haber deliberado, ha decidido que el orden sea el siguiente:

Ganadora Primer premio

Ganadora segundo premio

Ganadora Tercer Premio

Ganadora Cuarto Premio (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ganadora Cuarto Premio (2)

 

Ganadora Quinto Premio

 

 

Ganadora Sexto Premio

 

Sorteo de las cestas de Navidad el Club Trasmall

Ya se han realizado los sorteos de las dos cestas de Navidad del Club Trasmall de este año.

El primer premio ha sido para la tira de color rosa con los números del 311 al 320, y el segundo premio ha sido para los números 691 a 700, también la tira rosa y ya tenemos ganador: la familia Ortega. Sonia y sus dos hijas, Sofía y Olivia vivieron a recoger su premio.

La familia Ortega recogiendo la cesta de Navidad (2º premio)

 

Cantada solidària de Nadales i sopar de Nadal

El proper 21 de desembre us convidem a totes les famílies del Club i a les que vulguin participar a la Cantada solidària de Nadales que les nenes realitzaran a la Rambla Nova i al Sopar de Nadal del Club.

Les participants a la cantada de nadales assajaran al Club des de les 17’30 h i a les 19h està prevista la seva actuació a la Rambla Nova, al costat de l’arbre de Nadal. La recaptació obtinguda serà en benefici de la Fundació Bonanit.

El Sopar de Nadal començarà a les 20’30 al Club Trasmall i cada familia aportarà alguna cosa per compartir. Per apuntar-se cal enviar un email a la direcció trasmallclub@gmail.com i per coordinar el sopar es necessari contactar amb la Montse Gibert (606 89 67 67).

Us esperem famílies !!

Concurso de postales navideñas 2018

El concurso está abierto a niñas que cursen de 2º de EPRI a 2ª de BAT y deberán ser dibujos originales. Todas las participantes deberán presentar sus trabajos antes de las 23,59 h del 14 de diciembre y el concurso se divide en dos categorías: Alumnas de Primaria y alumnas de ESO y BAT.

Un jurado valorará la calidad artística de los trabajos presentados y anunciará las ganadoras durante la cena solidaria que tendrá lugar en el Club Trasmall el viernes 21 de diciembre. El dibujo ganador -de entre las dos categorías- tendrá el privilegio de convertirse en la felicitación de Navidad del Club Trasmall el año próximo, 2019. Además las ganadoras se llevarán de premio material para pintar.

Para más infomación, consultar las Bases concurso Postal de Navidad

Juan José Javaloyes habla sobre el amor y llena el Club Trasmall

El pasado sábado 10 de noviembre el Club juvenil Trasmall acogió una conferencia a cargo de Juan José Javaloyes titulada “Existo para hacerte feliz”, a la que acudieron casi un centenar de personas. El Doctor Javaloyes, experto en temas de educación, de orientación familiar y matrimonial. habló sobre pautas y comportamientos para mantener una relación matrimonial duradera y feliz y sobre cómo transmitir esta idea a los hijos.  

Conferencia de Juan José Javaloyes

El sábado, 10 de noviembre, Juan José Javaloyes, Doctor en Pedagogía y experto en temas de calidad educativa, orientación familiar  y matrimonial impartirá una conferencia en el Club Trasmall titulada “Existo para hacerte feliz”, a las 20 h.

Èxit en la 1a Jornada Esportiva

El passat diumenge 21 d’octubre el Club Trasmall va celebrar la Primera Jornada Esportiva al Complex Educatiu de l’antiga Universitat Laboral,  amb la col·laboració del Consell Esportiu de Tarragona. Unes 30 noies van gaudir de les magnífiques instal·lacions amb jocs esportius, acompanyades de les seves famílies i del bon temps!

1a JORNADA ESPORTIVA CLUB TRASMALL

El proper diumenge, 21 d’octubre, t’esperem al Complex Educatiu del Tarragonès (Antiga Universitat Laboral) per participar i gaudir de la 1a Jornada Esportiva del Club Trasmall.

Després de la Missa de diumenge al Club Trasmall, ens traslladarem al Complex Educatiu on es desenvoluparan tots els jocs i les activitats esportives a partir de les 11 h. Després de dinar als menjadors de les instal.lacions (cadascú porta el seu menjar) hi haurà un taller de malabars i jocs cooperatius amb paracaigudes.

Horari i informació de la jornada: jornadaesportivaclubtrasmall

Plànol de les instal.lacions: