Visita a la Sagrada Família amb motiu del 40 aniversari del Club

El proper diumenge 15 de març hem organitzat una sortida a la Sagrada Família de Barcelona, per tal de celebrar el 40 aniversari del Club Trasmall.

En primer lloc farem una visita guiada per la Basílica i participarem a la Misa de les 13h. Al finalitzar ens quedarem a dinar al parc situat al costat.

Us esperem a tots a les 10’30 a la porta situada al C/ Marina (façana del Naixement).

 

 

 

 

 

 

 

Podeu consultar más informació en aquest document

Sagrada Família

Festa de final de curs a Aura

El passat divendres 7 de juny va tenir lloc al col.legi Aura la festa de final de curs del Club Trasmall. Les participants van fer una gimcana, vam celebrar una Missa a l’oratori i després van sopar plats que cadascú havia portat i així tots van col.laborar.

Fiesta para conocer el Club Trasmall

Antes de acabar el curso, el 31 de mayo, se organizó una fiesta para dar a conocer el Club Trasmall a las alumnas de 1º y 2º de Primaria. VInieron muchas niñas nuevas y les encantó pasar la tarde en el CLub hacierndo actividades.

Romería a Torreciudad

El mes de mayo es el mes de María. Por eso desde el Club Trasmall organizamos el 12 de mayo una Romería al Santuario de Torreciudad (Huesca) en el que participaron muchas familias del Club.

Semana Santa en Sevilla

Os mostramos algunas imágenes de las chicas de 3o de ESO durante su visita a la Semana Santa sevillana: procesiones, Isla Mágica, flamenco, …
Visitaron la Torre del Oro, a orillas del Guadalquivir, hicieron una ruta en bicicleta por el centro de la ciudad con paradas en los lugares más emblemáticos, como la Plaza de España, donde se hicieron una foto en Tarragona.

Visita la nostra Casa de la Por

El passat 30 de març va tenir lloc al Club Trasmall una activitat especial per a les nenes de 3er i 4rt de EP: La Casa de la Por.
Les més grans del Club van disfressar-se i organitzar.ho tot !!

Excursión a las Minas de Bellmunt del Priorat

El pasado domingo, 10 de marzo, el Club Trasmall organizó una excursión a las minas de Bellmunt del Priorat. Participaron 17 familias, así que disfrutaron unas sesenta personas entre adultos y niños.

Primero realizaron la visita a las antiguas minas divididos en dos grupos reducidos y también al Museo y colonia minera. Al terminar la visita se trasladaron al centro del pueblo para asistir a la Misa de domingo en la Iglesia de Santa Llúcia.

La comida fue en el Casal del pueblo, y al terminar se realizó una rifa entre los asistentes de un lote de Navidad que no tuvo ganador. La familia Gómez Martínez fue la afortunada ganadora.

 

El Club Trasmall aconsegueix el 2on premi al Festival de Sketch de Blaumar (València)

El Club Trasmall va participar el passat cap de setmana al Festival de Sketch organitzat pel Club Blaumar de València amb la representació de Mary Poppins. Van participar nenes des de 1er de la ESO fins a 2on de BAT i van guanyar el 2on Premi !!

Us deixem algunes fotografies !! Enhorabona pel PREMI i pel vostre esforç i dedicació !!

Activitats de divendres al Club Trasmall

Les nenes de 3er i 4rt fan manualitats i demostren les seves habilitats amb les mans. El passat divendres van fer uns angelets que van quedar molt bé !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També les nenes de 5è i 6è participen en el taller de cuina, on reben una convidada que els hi ensenya receptes de cuina. Amb molta imaginació i creativitat gaudeixen molt el.laborant-la!!

 

cof

Xerrada sobre “Aprende a perdonar”

El proper divendres, 22 de febrer, Mn Albert Penella oferirà una xerrada al Club Trasmall sobre el perdó i com perdonar. De 18’45 h a 1945 h.

Esteu totes convidades !!