Vam vendre totes les roses

Aquest diumenge, a la diada de Sant Jordi, vam aconseguir vendre totes les roses!

Ens vam situar a la parada 55 de la Rambla, on veniem roses, llibres i galetes de St. Jordi. Van col•laborar amb la venta moltes nenes del club i algunes mares. Enhorabona a totes!!!

El Camino de Santiago

Com cada any, les de 2n d’ESO van realitzar, aquesta Setmana Santa, un tram del Camino de Santiago. Van sortir desde Melide un grup de 15 nenes i 3 monitores! En total vam caminar uns 50km aproximadament. Vam anar la majoria a un molt bon ritme, vam poder gaudir de molt bon temps, sol i calor i vam arribar a la Catedral molt cansades, però va valdre molt la pena i vam assolir l’objectiu: passar-ho genial, fer pinya, viure la Setmana Santa i fer el tram!

Va ser una gran experiència! Buen Camino!

Divendres nadalenc

Aquest divendres a Trasmall ja olorem el Nadal! Per una banda, hem pogut gaudir de la presencia de Carme Peñas juntament amb Mª Luisa Mateo en una xerrada sobre decoració nadalenca. Ha estat molt interessant!!! D’altra banda, tot el club ha estat assajant per la cantada de Nadal que realitzarem aquest dissabte per la tarda. Estan totes molt emocionades! Us hi esperem, no hi podeu faltar!

Les millors jugadores de bàsquet

Aquest divendres, amb primer d’ESO, ens ho vam passar genial jugant un partit de bàsquet. Així doncs, cada 15 dies venim al Col·legi Sant Pau i ens entrenem per aprendre i gaudir de la tarda!

 

Ingredients essencials: solidaritat i alegria

Aquest divendres la cuina solidària va ser tot un èxit!!!

Vam gaudir de la col·laboració de 12 mares, les quals van aportar tots els ingredients a la cuina. El resultat va ser el següent: 20 plats de tallarins xinos, 20 de lluç, panellets i molts riures entre nosaltres!!! Les famílies de la parròquia de Sant Francesc ho han agraït molt!

T’hi vols apuntar? Cada divendres de 18.00h a 19.30h.

T’hi esperem!!!!!

 

Extra al Macdonalds

Aquest dissabte les nenes de 3r i 4t van tindre la seva primera extra! Primer van dinar de Mcdonalds en un parc i, per la tarda, van veure totes juntes Atrapa la bandera, una pel·lícula d’animació basada en les aventures de Mike Goldwing.

T’apuntes a la següent?

 

¡Con las manos en la masa!

I aquí trobem, aquest divendres, a les de 2n d’ESO, “con las manos en la masa” cuinant oreos fritas i cookies d’oreo!!!

Van quedar delicioses!! En voleu provar una?

img_2985

img_2986

img_2987

img_2988

Festa de 2n de primària

Aquest divendres 3 de juny, tindrà lloc a Trasmall la primera festa per a les petites de segon de primària! De 17:30h a 20h gaudiran d’un berenar, classe de cuina, jocs i una ginkana amb moltes sorpreses!

Si encara no teniu la vostre inscripció encara hi sou a temps! Us l’adjuntem aquí!

NO US HO PERDEU!

 

IMG_1055

Sessió de perruqueria

Divendres de perruqueria! Les petites de 3r de primària van estar aprenent a fer pentinats: diadema amb floretes, trenes…

S’ho van passar bomba! Aquí tenim algunes imatges.

image image