Dinar familiar de NADAL

El proper diumenge, 1 de desembre, celebrarem el Dinar de Nadal. Començarem amb una Missa i una cantada de Nadales a la Residència Montserrat Cuadrada de Valls. Després anirem a Bràfim on dinarem al Casal cultural i farem manualitats per l’arbre de Nadal, jugarem al Bingo i moltes altres sorpreses.

Com és un dinar col.laboratiu, posseu-vos en contacte amb la Raquel Santafé, per organitzar-nos i que no falti de res. El més important, la vostra presència.

Us esperem a tot@s !!

Festa inauguració Trasmall curs 2018-2019

El divendres 28 de setembre va celebrar-se al Col.legi Aura la festa de inauguració del Club Trasmall del curs 2018-2019. A la festa van assistir més de 70 nenes des de 2on a 6è de primària i vam tenir la col.laboració de algunes nenes de Secundària que van fer de monitores. Tothom ho va passar força bé.
A les 19’30 h va tenir lloc al saló d’actes del col.legi una reunió informativa per els pares i mares on van informar-los de totes les activitats programades per aquest curs.

Primera activitat pels pares

Comencem el curs amb el primer acte per a pares. Serà el pròxim dissabte 7 d’octubre a les 20:30 a Trasmall.

L’activitat consistirà en una conferència a càrrec de l’Alex de Anta, expert en estrategia online i projecció de marca. El tema de la conferència és “Educar en el uso de las tecnologías”. Després, hi haurà un sopar col.laboratiu. Per apuntar-vos al sopar podeu parlar amb la Montse Gibert (telèfon: 606 896 767).

Us esperem!!