Guanyem el 2n premi dels Sketx 2017!

Les nostres noies han guanyat el SEGON PREMI als Sketx 2017, amb el musical El Rey León! La més sincera enhorabona per la gran actuació que van fer! Felicitats!

Aquest any hem participat al festival dels Sketx a València. Després de molts assajos, organització i un gran esforç per part de totes les participants i les monitores -que han tingut una INFINITA pasciència amb totes elles- hem aconseguit guanyar el segon premi juvenil del festival valencià. Un segon premi merescut per tota la il·lusió, l’esforç, la constància, les hores invertides…

Després dels nervis passats ho celebrem amb ganes i alegria per haver après el més important: totes juntes, fent pinya, es poden aconseguir uns grans resultats. VISCA TRASMALL!

 

Aquí teniu l’ENLLAÇ per poder veure l’Sketx sencer i, més a baix, una galeria de fotos del dia del festival, fetes pel Sr. Marquès, pare de dues noies del club.

 

Masterchef arriba a Trasmall

El passat dissabte, dia 18 de març, les de 5è i 6è es van posar el gorro de cuina per concursar al Masterchef de Trasmall! Van fer una gran varietat de plats creatius. Els vols veure? Aquí hi podras donar un cop d’ull.

 

Dia de granja amb 3r i 4t

El dissabte passat ens ho vam passar d’allò més bé a la granja! Les 3r i 4t d’EPRI van poder veure i jugar amb gallines, cabres, caballs… I inclús un hort.

A més, vam gaudir d’un sol fantàstic!

Taller de mones per a pares i mares!

Ja arriba la Pascua i l’hem de preparar com cal! Per aquest motiu hem organitzat una activitat pels pares i mares que hi vulguin participar a càrrec de Joan Bayarri, pastisser.

Tindrà lloc l’1 d’abril de 17h-19h amb els braços oberts! Reserva abans del dia 27 de març!

T’hi esperem!