Vam vendre totes les roses

Aquest diumenge, a la diada de Sant Jordi, vam aconseguir vendre totes les roses!

Ens vam situar a la parada 55 de la Rambla, on veniem roses, llibres i galetes de St. Jordi. Van col•laborar amb la venta moltes nenes del club i algunes mares. Enhorabona a totes!!!

Venem roses per de Sant Jordi

Aquest any desde Trasmall venem roses per la diada de Sant Jordi. Els diners recaptats aniran destinats a les colònies de les nenes que estiguin venent aquell dia.

Ens situarem a la Rambla Nova, a la parada 53, de 9h a 20h.

Us esperem a tots demà!

Setmana Santa a Sevilla

Un bon grupet de 3r i 4t d’ESO ha estat a Sevilla aquesta Setmana Santa! Van tornar al dilluns de pasqua al matí després d’una llarga nit a l’autobús.

Van fer moltes activitats cada dia: visitar la ciutat en bici; van aprendre al ball típic d’allà, les sevillanes, van estar a moltes processons de pell de gallina, com són les de Sevilla; i van visitar molts llocs emblemàtics de la ciutat, com ara el Rocío, la Torre del Oro…

Van poder gaudir d’un temps d’escàndol, sol i bon temps.

S’ho van passar genial i amb moltes ganes de tornar a repetir l’experiència!

 

El Camino de Santiago

Com cada any, les de 2n d’ESO van realitzar, aquesta Setmana Santa, un tram del Camino de Santiago. Van sortir desde Melide un grup de 15 nenes i 3 monitores! En total vam caminar uns 50km aproximadament. Vam anar la majoria a un molt bon ritme, vam poder gaudir de molt bon temps, sol i calor i vam arribar a la Catedral molt cansades, però va valdre molt la pena i vam assolir l’objectiu: passar-ho genial, fer pinya, viure la Setmana Santa i fer el tram!

Va ser una gran experiència! Buen Camino!

Celebració dels Sketx

Vam celebrar totes juntes, aquest divendres, el 2n premi dels Sketchs 2017 amb un bon berenar i un vídeo sorpresa preparat per les monitores de Trasmall a les nenes.

Les nenes van fer un regal amb molta il•lusió a les monitores del club, per tot el seu esforç i la seva pasciència. Som un equip!

Taller de mones!

Joan Bayarri, un excel•lent pastisser, ens va realitzar aquest dissabte 1 d’abril, un taller de mones per a pares i mares.

Vam aprendre i gaudir molt del taller. Gràcies Joan!