Benvinguda monitores

Si ets monitora de Trasmall o ho vols ser i tens ganes d’arrencar el curs amb les piles ben carregades, t’esperem demà dimecres a les 20h a Trasmall.

S’explicaran totes les activitats que hem programat per aquest curs 2017-2018 i escoltarem un testimoni d’experiència de voluntariat. Per acabar, farem un sopar de pica pica per posar-nos al dia sobre les històries i anècdotes viscudes aquest estiu.

T’esperem!

Torreciutat

Els passats dies 1, 2 i 3 de setembre un grup de Trasmall vam visitar Torreciutat per deixar el nou curs en mans de la Mare de Déu. A més, vam poder estar a la tertulia amb Mons. Fernando Ocáriz, Prelat de l’Opus Dei.

 

 

 

Arranquem el nou curs amb moltes ganes!

A Trasmall arranquem el curs 2017-2018 amb moltes ganes. Per donar la benvinguda a aquest nou curs, us esperem a totes a la festa d’inauguració que tindrà lloc el dia 29 de setembre al Col.legi Aura de 17 a 20h.

Si vols passar una tarda divertida en bona companyia, no hi pots faltar!! Ens espera una gran gimkana amb jocs, aigua, premis i, sobretot, molta diversió! No t’oblidis de portar banyador i roba d’esport. Et pots inscriure fins el dijous 28.

Més abaix adjuntem un cartell amb tota la informació i la fulla d’inscripció.

Per cert!! Aquesta setmana ja poden vindre les de la ESO i Batxillerat a estudiar i el dilluns 2 d’octubre el club comença per totes les nenes de primària!