La festa de la por!

Ahir les de 3er i 4art de primària van celebrar la festa de la por. Les monitores es van disfressar i van organitzar un tunel del terror! Mentres les nenes esperaven a entrar, feien manualitats. Van dissenyar llapisos molt originals. Ho podeu veure tot a les fotos

 

Convivència G2004

La setmana passada les nenes de 2n d’ESO van estar de convivència a Torreciutat. Van exprimir el pont al màxim, amb excursions i activitats. Allà es van trobar amb nenes d’altres clubs de la mateixa generació. A més, van celebrar l’aniversari de la Begoña. Visca la G2004!

Primer divendres de club!

Divendres passat va ser el primer dia de club per a tots els cursos. Les nenes van participar en diferents activitats.

Les més petites van tindre un taller d’art i van fer manualitats. Amb l’ajuda de les monitores, cadascuna va dissenyar i crear el seu ninot de paper.

Les de 3er i 4art de primària van pintar en aquarel·les, i les de 5è i 6è van fer una activitat de cuina.

A més, algunes mares també es van apuntar a passar la tarda a Trasmall.

Com veureu a les fotos, vam aprofitar bé la tarda i ens ho vam passar genial! Com sempre, gràcies a les monitores que ho van fer possible.

Primera activitat pels pares

Comencem el curs amb el primer acte per a pares. Serà el pròxim dissabte 7 d’octubre a les 20:30 a Trasmall.

L’activitat consistirà en una conferència a càrrec de l’Alex de Anta, expert en estrategia online i projecció de marca. El tema de la conferència és “Educar en el uso de las tecnologías”. Després, hi haurà un sopar col.laboratiu. Per apuntar-vos al sopar podeu parlar amb la Montse Gibert (telèfon: 606 896 767).

Us esperem!!

Vetlla al Santíssim

El pròxim dijous 5 d’octubre a la nit farem vetlla al Santíssim a Trasmall per resar per l’Església i per les intencions de cadascuna. Començarà a les 20:30 i durarà tota la nit. Pots vindre amb amigues o amb la teva familia.

Festa Inauguració 2017-2018

El passat divendres 29 de setembre vam inaugurar el nou curs 2017-2018 amb una gran gimkana, jocs d’aigua, proves, música i esport. Van participar les nenes de tots els cursos i les monitores ho van preparar tot amb moltes ganes. El resultat va ser una tarda molt divertida! Les fotos ho diuen tot.

Esperem veure-us aviat en altres activitats de Trasmall.