Èxit en la 1a Jornada Esportiva

El passat diumenge 21 d’octubre el Club Trasmall va celebrar la Primera Jornada Esportiva al Complex Educatiu de l’antiga Universitat Laboral,  amb la col·laboració del Consell Esportiu de Tarragona. Unes 30 noies van gaudir de les magnífiques instal·lacions amb jocs esportius, acompanyades de les seves famílies i del bon temps!

1a JORNADA ESPORTIVA CLUB TRASMALL

El proper diumenge, 21 d’octubre, t’esperem al Complex Educatiu del Tarragonès (Antiga Universitat Laboral) per participar i gaudir de la 1a Jornada Esportiva del Club Trasmall.

Després de la Missa de diumenge al Club Trasmall, ens traslladarem al Complex Educatiu on es desenvoluparan tots els jocs i les activitats esportives a partir de les 11 h. Després de dinar als menjadors de les instal.lacions (cadascú porta el seu menjar) hi haurà un taller de malabars i jocs cooperatius amb paracaigudes.

Horari i informació de la jornada: jornadaesportivaclubtrasmall

Plànol de les instal.lacions:

Convivència amb la G2005 a Torreciudad

Del 5 al 7 d’octubre les de 2on d’ESO han estat a Torreciudad a la convivència de la G2005!!

Les noies han pogut conèixer moltes noves amigues i han estat resant al Santuari de Torreciudad davant la Mare de Déu. També van apropar-se a la població d’Alquézar per conèixer-la i gaudir dels paisatges.

Volem repetir !!

Vetlla al Senyor

El proper 4 d’octubre a partir de les 20’30 h. tindrem una estona de Vetlla al Senyor a l’oratori del Club Trasmall. És una bona ocasió per demanar i deixar el nou curs en mans del Senyor. Animem també a les famílies a passar una estona a l’oratori.

Us esperem !!