• FESTA FI DE CURS

  Aquest divendres 22 de juny us esperem a tots a la festa de fi de curs de Trasmall! Es celebrarà al Col·legi Aura a les 20h. Podeu confirmar la vostra assistència trucant al contacte que apareix al cartell

 • ROMERIA FAMILIAR

  El proper diumenge 13 de Maig us animem a vindre a la Romeria familiar de Trasmall. Serà a l’Ermita de la Mare de Déu de Montornès. Començarà a les 12:30 amb una missa, després dinarem a la zona de l’ermita. Com cada any, celebrarem el tradicional concurs de postres! Us preguem que confirmeu la vostra assistència

 • Sant Jordi

  Avui estarem a la parada nº 61 de la Rambla de Tarragona venent llibres i roses, per tots els qui vulguin passar. Feliç diada de Sant Jordi!

 • ACTIVITAT DISSABTE 7 D’ABRIL

  El dissabte 7 d’abril tindrem una activitat sobre rodes per 5è de Primària! Començarem a les 12h del migdia a Vilafortuny, fins les 17h. Es poden portar patins, bicicleta o patinet.  

  És important que porteu dinar, roba d’esport i protecció si fa falta.

 • ACTIVITAT DISSABTE 7 D’ABRIL

  El proper dissabte 7 d’abril hi haurà una activitat extra per les nenes de 6è de Primària, de 14:00 a 18:00h. Dinarem a Mc Donalds i després veurem una películ·la a Trasmall. Us esperem a totes!! 

 • Prepara la Setmana Santa

  Aquest dijous a les 20:30 tindrem Acte Penitencial a Trasmall per totes les que vulgueu preparar la Setmana Santa. Després hi haurà sopar de pizzes per totes

 • VETLLA AL SANTÍSSIM

  La nit d’aquest dijous 1 de Març tindrem vetlla al Santíssim a Trasmall.

  A partir de les 20:30h.  

 • ESTIU 2018

  Ja s’ha obert el plaç d’inscripció per apuntarse a les colònies d’estiu! Desde 3er de Primària fins a Batxillerat. Us deixem el fullet amb tota la informació i els passos a seguir per inscriure’s: colonies

  També podeu accedir a la pàgina web de la Fundació Montblanc fent click al titol d’aquest post!

 • Vetlla al Santíssim

  Demà dijous a les 20:30 comencem la vetlla al Santíssim. Si vols vindre, no ho dubtis!

 • SOPAR DE NADAL

  Aquest divendres 22 de desembre us esperem a Trasmall per celebrar el Nadal en familia amb un sopar. El sopar començarà a les 20:30 al club. Totes les families que vulgueu vindre, siusplau, confirmeu la vostra assistència.

 • SOPAR DE NADAL I CANTADA SOLIDÀRIA

  Ja queda poc perquè arribi el Nadal i, per celebrar-ho, hem organitzat una cantada solidària el divendres 22 de desembre. Després, us esperem al sopar de Nadal de Trasmall. 

  Divendres 15: assaig familiar de nadales! De 18:00 a 20:00h a Trasmall.

 • Concurs de postals de nadal

  Per celebrar el Nadal, aquest any convoquem el 1er Concurs de Postals Nadalenques! 

  Poden presentarse totes les nenes que vulguin entre segon de Primària i segon de Batxillerat. No és necessari que estiguin associades al Club Trasmall.

  Hi ha dues categories: INFANTIL (2n-6è EPRI) i JUVENIL (1er d’ESO-2n BAT).

  L’autora de la postal guanyadora rebrà una caixa amb material per pintar. A més, la postal que quedi finalista, s’utilitzarà com a postal de felicitació de Nadal de Trasmall.

  Per participar al concurs, heu d’enviar la vostra postal en un sobre a Trasmall, abans de les 23:59h del divendres 15 de desembre. A dins del sobre heu d’escriure el vostre nom, el curs, la categoria en la que us voleu inscriure i el telèfon i direcció de correu electrònic de la familia.

 • GIMKANA FOTOGRÀFICA!

  Activitat per nenes de 1er d’ESO

  Dia: 18 de Novembre

  Hora: 11 del matí

  Lloc: Parc Central de Tarragona

  Cal portar: càmera i moltes ganes de passar-ho bé!

 • Curs de tècniques d’estudi Primària

  El proper dissabte 18 de Novembre organitzem un curs sobre tècniques d’estudi per les nenes de 5è i 6è de Primària. El curs tindrà lloc a Trasmall de 9 a 13h i de 14:30 a 17:30h. Les nenes poden portar entrepà per dinar.

  Us deixem el link d’inscripció: http://Intelligo.fundacionpineda.org/cm6